Hieronder volgt een overzicht van de contributie vanaf 1 januari 2018.

Inschrijfgeld nieuwe leden
Het inschrijfgeld voor nieuwe leden bedraagt € 20,00 (eenmalig).

Leszwemmen vanaf 1 januari 2018

De Jaarcontributie bedraagt 288,00 per jaar. Hierbij is rekening gehouden met het feit dat in de zomer en Kerst schoolvakantie geen les wordt gegeven.

De contributie voor  het volgen van zwemles zijn € 72,00 per kwartaal (3 maanden). Dit wordt via automatische incasso geïncasseerd.

De eerste keer dat met zwemles wordt begonnen moet de contributie in het zwembad via pinbetaling worden voldaan.

Diplomazwemmen
Het diplomazwemmen voor de zwemdiploma´s A, B en C kost € 15,00 per keer.

Indien uw kind zwemt met de korting van de ooievaarspas* dan dient u de ooievaarspas ieder kwartaal te laten scannen in het zwembad.

Aquarobic vanaf 1 januari 2018

De Jaarcontributie bedraagt 252,00 per jaar. Hierbij is rekening gehouden met het feit dat in de zomer en Kerst schoolvakantie geen les wordt gegeven.

De contributie voor het volgen van aquarobic zijn € 63,00 per kwartaal (3 maanden). Dit wordt via automatische incasso geïncasseerd.

Heeft u een ooievaarspas dan betaalt u als volwassenen de helft van de contributie. Dus met een ooievaarspas word dat 31.50 per kwartaal

Waterpolo vanaf 1 januari 2018

De Jaarcontributie t/m 18 jaar bedraagt 312,00 per jaar.

De contributie waterpolo t/m 18 jaar is  € 78,- per kwartaal (3 maanden). Dit wordt via automatische incasso geïncasseerd.

De Jaarcontributie vanaf 19 jaar bedraagt 336,00 per jaar.

De contributie waterpolo vanaf 19 jaar is  € 84,- per kwartaal (3 maanden). Dit wordt via automatische incasso geïncasseerd.

De startvergunning  die nodig is om wedstrijden te mogen spelen komt voor rekening van de speler.

Een startvergunning t/m 12 jaar bedraagt  € 15,00

Een startvergunning vanaf 13 jaar bedraagt  € 45,00

Boetes, opgelegd door de KNZB bij wangedrag, zijn voor eigen rekening.

Kosten van incasso
Indien het de penningmeester niet lukt de verschuldigde contributie via automatische incasso te innen, dan betaalt u € 5,00 incassokosten. Deze kosten moet u betalen aan de tafel in het zwembad.

Als u / uw kind naast leszwemmen ook meedoet aan waterpolo, dan blijft de contributie hetzelfde.

• Ooievaarspas
    Indien u beschikt over de Ooievaarspas, dan krijgt u korting op de contributie. Voor meer informatie over het aanvragen en informatie over de Ooievaarspas verwijzen wij u naar de website van de Ooievaarspas.