ALV

In verband met het coronavirus is de geplande Algemene Ledenvergadering (ALV) van woensdag 22 april 2020 in het clubhuis van de vereniging niet doorgegaan. Zodra er meer duidelijkheid is over wanneer er weer activiteiten kunnen worden georganiseerd, zal een nieuwe datum worden vastgesteld, rekening houdend met de daarvoor geldende termijnen.

Het bestuur van de “Zwemclub Residentie” (ZCR) nodigt haar leden uit tot het bijwonen van de Algemene Ledenvergadering welke gehouden zal worden op (nieuwe datum wordt vastgesteld) in het clubhuis van de vereniging, gevestigd aan de Van Alphenlaan 115 te Den Haag.

Heeft u agendapunten, dan kunt u deze doorgeven aan de secretaris. Voor een voorlopige agenda kunt u kijken bij de link hieronder.

Klik hier voor de agenda (concept) van de ALV 2020