Inschrijving nieuwe leden

Hieronder staat hoe u of uw kind lid kan worden van ZCR.

Leszwemmen bij ZCR kan vanaf een leeftijd van 5 jaar !

Inschrijven voor leszwemmen

Klik hier om online in te schrijven

Spelregels bij het inschrijven zijn:

Het verschuldigde inschrijfgeld a 20 euro moet u zelf bij inschrijving overmaken op rekeningnummer NL55 INGB 0000 0404 49 t.n.v. penningmeester ZCR, onder vermelding van de naam van het kind bij zwemles.

Van het secretariaat ontvangt u na inschrijving een mail als bevestiging. Na het betalen van het inschrijfgeld komt uw kind op de wachtlijst.

U krijgt een mail wanneer uw kind kan starten met de les.

Bij de eerste les van uw kind dient u het eerste kwartaal te pinnen. Hierna zal de contributie automatisch worden afgeschreven van uw bankrekening.

Uw inschrijving is pas geactiveerd ná betaling van het inschrijfgeld!

LET OP: U wordt gevraagd alle (medische) aandachtspunten omtrent uw kind te vermelden.
Bij verzwijgen van cruciale informatie, zal directe opzegging van het lidmaatschap plaatsvinden.
Zwemclub Residentie heeft niet de juiste faciliteiten om les te geven aan kinderen met een aandoening/handicap die het normale leven bovengemiddeld beïnvloedt.

Inschrijven voor aquarobics

U kunt zich melden in zwembad Escamphof en hier een inschrijvingsformulier invullen.

Het verschuldigde inschrijfgeld a 20 euro en het eerste kwartaal kunt u in het zwembad pinnen.  Hierna zal de contributie automatisch worden afgeschreven van uw bankrekening.

Inschrijven voor waterpolo
Om lid te worden van ZCR, kunt u het beste langskomen op een van de trainingsuren, bij voorkeur op dinsdag tussen 18.00 en 19.00 uur in het zwembad Zuiderpark.
U / uw kind kan eerst meedoen aan een aantal trainingen van waterpolo. Daarna kunt u besluiten lid te worden van ZCR.