Nieuws - Zwemclub Residentie

Hoofdmenu:

Geachte Leden van ZCR,

Het jaar is alweer bijna ten einde!

Het is dus van belang u te informeren over de veranderingen die op stapel staan:

- Allereerst de grootste verandering:
Na lange beraadslaging heet het bestuur de keuze gemaakt om over te stappen naar een andere organisatie die Zwemdiploma's uitgeeft.
Dit zal per 1 januari 2018 zijn: Stichting ENVOZ. De eisen voor het diploma zijn iets anders en hun diploma's een ander uiterlijk.
Wij zijn intern druk doende om de aanpassingen voor de kinderen zo soepel als mogelijk te laten verlopen.
Een indruk van het nieuwe diploma:

- Op proef is er besloten voorlopig alleen kinden aan te nemen in de Escamphof.
Starten met leren zwemmen is dus niet meer mogelijk in de Watertor!
Wel worden hier de diploma's gezwommen, dus stromen alle kinderen vanaf de Escamphof gewoon door.

- Sinds jaren hebben wij helaas weer een wachtlijst, maar door efficiënter door te stromen, proberen wij deze snel weg te werken!

- Verder een jaarlijks terugkerend fenomeen:

Zoals besloten in de Algemene Leden Vergadering van april dit jaar, wordt er een inflatie-correctie uitgevoerd van de lidmaatschappen.
Dit heeft deels ook te maken met de toename in kosten zoals badhuur.

Wijzigingen voor een lidmaatschap per 01/01/2018:

- Leszwemmen gaat naar €72,- per kwartaal.

Bedankt voor uw begrip.

---------- Geplaatst: 27-12-2017 ----------

Geachte Leden van ZCR,
Bij deze kan ik u melden dat de Algemene Leden Vergadering dit jaar plaatsvindt op woensdagavond 19 april 2016.
Verdere informatie op de ALV-pagina.

---------- Geplaatst: 10-03-2017 ----------

Beste lezer,

Dit heeft deels ook te maken met de toename in kosten zoals badhuur.

Wijzigingen voor een lidmaatschap per 01/01/2017:

- Inschrijfgeld wordt €20,-
- Leszwemmen gaat naar €69,- per kwartaal.
- Aquarobic gaat naar €60,- per kwartaal.
- Waterpolo: jeugd t/m 18 jaar: €75,- per kwartaal.
- Waterpolo: vanaf 19 jaar: €81,- per kwartaal.

Bedankt voor uw begrip.

---------- Geplaatst: 17-12-2016 ----------

Beste lezer,

Daar ook ZCR mee zal moeten gaan in het digitale tijdperk,
is de gehele aanmelding voor nieuwe leden per 1 december 2016 nu online !

Het algemene telefoonnummer 06 - 33 769 808, is dan uitsluitend nog voor aanvullende vragen.

---------- Geplaatst: 18-11-2016 ----------

Geachte Leden van ZCR,
Bij deze kan ik u melden dat de Algemene Leden Vergadering dit jaar plaatsvindt op woensdagavond 20 april 2016.
Verdere informatie op de ALV-pagina.

---------- Geplaatst: 10-03-2016 ----------

In verband met het wegvallen van dhr. Huijsman, is ook het aanspreekpunt voor de ledenadministratie en vragen over het leszwemmen bij ZCR gewijzigd.

U kunt per direct terecht bij telefoonnummer: 06 - 33 769 808
(voor de moderne gebruikers: U kunt ook een What's App sturen naar dit nummer)

---------- Geplaatst: 07-03-2016 ----------

Tot onze grote schok en verbazing, moeten wij u helaas mededelen, dat zeer plotseling en onverwacht, ons is ontvallen, op een leeftijd van slechts 69 jaar, Dhr. Roel Huijsman; Bestuurslid en 'het kloppend hart' van ZCR.

De uitvaart-plechtigheid zal plaats hebben op vrijdag 4 maart 2016, op de locatie Nieuw Eykenduinen, aan de Kamperfoeliestraat in Den Haag; om 13:00 uur.

Helaas zullen mede door dit plotselinge overlijden, alle zwemlessen op donderdag 3 maart 2016 in zwembad de Waterthor, komen te vervallen. Wij vragen om uw begrip.

---------- Geplaatst: 01-03-2016 ----------

Helaas heeft ons bestuurslid Dhr. J. Huijgen zijn vertrek aangekondigd.
Wij hebben derhalve per direct een vacature.
Een ieder die interesse heeft in deze functie, kan dit schriftelijk kenbaar maken aan het bestuur.
Er zal tot aan de ALV 2016 een interim-bestuurslid worden aangesteld en tijdens de ALV is er de reguliere verkiezing.

---------- Geplaatst: 04-01-2016 ----------

Voor een ieder die interesse heeft in de Notulen van de ALV 2015, kan HIER klikken.

---------- Geplaatst: 04-01-2016 ----------

We hebben het jaar goed afgesloten: in november en december van 2015; hebben bijna 100 kinderen hun A, B of C-diploma behaald !

Woensdag 29 april 2015
Algemene Leden Vergadering.
Start: 20:00 uur.
Locatie: Van Alphenlaan 115; Clubhuis ZCR

Klik HIER voor de agenda ALV 2015.

Klik HIER voor de notulen van de ALV 2014 in WORD-bestand.

---------- Geplaatst: 22-04-2015 ----------

ZCR heeft voor al haar medewerkers een aanvraag VOG, Verklaring Omtrent Gedrag, in voorbereiding via het NOC*NSF en de gemeente Den Haag.

---------- Geplaatst: 23-04-2015 ----------

Per maart 2015 zijn er via ZCR 13 mensen gestart met de opleiding 'Instructeur Leszwemmen 2' van de KNZB.
Komend jaar zullen er ook instructieleden worden geselecteerd voor de opleiding 'Instructeur Leszwemmen 3'.

---------- Geplaatst: 23-04-2015 ----------